Thursday, February 18, 2010

222

Share
222

Angka tersebut sangatlah menarik yer..

Namun siapakah pemilik angka tersebut di blog Ambo

hehehe..

Kita lihat sape yang kena!!!


klik gambar gadis tersebut untuk ke blog beliau

Taraaaaaaaa..jeng jeng jeng

ade citer menarik yang You All semua akan kenang sampai bila-bila..n yang paling penting,,mata You All akan besar melihat entri pirahna beliau

tahniah kepada saudari Mizs Nierah kerana memegang nombor yang sangat comelll..

TAHNIAH

20 comments:

miloicekaw1119 said...

kamu sudah terkenal..

thniah!!

Farid Fernandez said...

aku num bapa yer?

misz_nierah said...

heheh...alamak,malunya. hahaha...tq syaffeq. nierah ske number 2 tau. tQ's again. *blush*blush*blush*

fiD said...

aku 1st follower ko camne pulok??? uhu

lekir said...

macam cabutan bertuah pulak. hahaha

SyaffeQ said...

miloicekaw1119:

ya benar skali..dia dh fofular slpas ini :D

SyaffeQ said...

Farid:

err..x tahu laa no bape :D

SyaffeQ said...

misz nierah :D

sme2..smoga makin ramai blogger bertandang kat blog Nierah yer :D

SyaffeQ said...

fiD:

he he he...no 1 ea... :P

SyaffeQ said...

lekir :

hahaha..xnk cuba ke ?

maisyara Pot! Pot! said...

pehhh! awek tu cun yoooo.. :D

ayisy said...

aiseymen.. mcm mana boleh tak kene nih. hahaha. :P

helena's said...

rugi tak dpt nombor tuh..huhu

Cik Norfa said...

opss...! saya tiada no....tunggu no 888...bole tk??

LORD ZARA 札拉 said...

wah~~

ni ai jeles ok?

hahah~

SyaffeQ said...

maisyara:

errr..HAHAHAHA,no komen hnya tuan punya diri jer yg taw k :D

SyaffeQ said...

ayisy:

beli lagi kalo x kena KAH KAH KAH

:D xdela memain jer,lain kali cuba lagi k..:)

SyaffeQ said...

helena:

ulululu..sabo ek..bnyk lagi nombor lepas ni :D

SyaffeQ said...

cik norfa:

insyaAllah klau smpai no tu kat kamo,sya akn promote :D

SyaffeQ said...

Lord Zara :

janganlah jeles..hehe

rezeki masing2 k..peace!! :D