Tuesday, February 16, 2010

Ape Brand Baju Yang Paling Kawan Gemar?

Share
Salam kali ni Ambo berminat nak kongsi bersama kawan-kawan yang lain jenama pakaian yang kawan-kawan lain gemar pakai. Ambo disini terpanggil untuk membuat entri seperti ini kerana ambo suda mati akal untuk memilih jenama yang berkualiti dan berbaloi dengan perbelanjaan Ambo.



Buat masa ini, jenama yang sering Ambo pilih adalah
PADINI, SEED, SODA ,ROMP ,JEFFERSON
kalau ada antara kawan-kawan yang berminat nak kongsi jenama baju You All semua kat sini, jom la,amat di alu-alukan.

Ambo ade buka satu forum kat sini..

p/s: skang ni ngah pening nak shopping brand ape plak lepas ni :)

29 comments:

my name is... said...

x minat ke adidas ke..reebok ke..nike ke..

SyaffeQ said...

minat gak!! reebok especially

nike pon ade

adidas jer yg xde

hahaha

fiD said...

cari kat rantau panjang jew, huhuhu

miloicekaw1119 said...

xbiasa pkai baju brand2 ni..

SyaffeQ said...

fiD:
HaHaHa...Rantau Panjang pun ok pe..ade mcm2 gred plak tu..JOM SERBU RANTAU LONG!!! Hahaha

SyaffeQ said...

miloicekaw1119:

so biase la memakainyer..cari mase sales..hehe :)

enyheartsdiamond said...

PDI..basic t shirt..smart!

SyaffeQ said...

Erny:

Nice,PDI under Padini!! :)

♥akukahmilikmu®♥ said...

i sume brand layan..brand cap ayam pun layan..

SyaffeQ said...

akukahmilikmu:

HAHAHAHAHA..ini baru universal!!!

xde hal,cap ayam pon jadi,janji leh pakai n kena gaya nyerr :)

zyLa said...

xkisah de brand ke x.jnji cantik..time sales lagi best ooo

ayisy said...

setakat ni aku pilih Padini dan Seed utk baju formal. Cutting mmg terbaik! Hehehe.

SyaffeQ said...

zyLa :

sales mmg terbaek arr :),rambang mata di buatnya :)

SyaffeQ said...

ayisy:

kita sama!!! haha,slalunya shopping kat ne bju2 ni,sbb kat sogo bnyk mcm design lama jer..

Hami Asraff said...

salam. aku suka Nothern Rock :)

Emora Valeria said...

pepsi??

MinTy said...

Org suka Esprit~

SyaffeQ said...

Hami Asraff :

tak pernah dngar brand ni..

ok!! akan di cari dan diselidik :)

SyaffeQ said...

Emora Valeria:

Pepsi?? Nice brand..cool design!! Love it!!

SyaffeQ said...

MinTy:

Esprit?? wow!! high taste kwan kita sorang ni :)

MinTy said...

Hehe idok le high sgt tuh...
Salu shop pun tggu best offers...
Nak membeli time rege biase kopak jgk tuh...
Gi la usha.. Kdg2 sales die not bad, sgt murah k...

SyaffeQ said...

hehehe..brand tu di ketahui umum

:)

ape2 pon..sya akn usha bila ade sales

*pembeli bijak la katakan :)

Hami Asraff said...

Brand yang aku suka tu ada artis pakai iaitu Remy Ishak. Huhu ~

SyaffeQ said...

Hami Asraff:

Adekah itu jenama tempatan??

Pereka tempatan??

let us figure it out..hehe

NADIRA SALIM said...

kita tak pernah kesah sgt jenama2 baju ni..
yg ptg sedap mata memandang dan selesa dipakai..
kalau yg baju yang brand best2 pon kita bli time ada sale je..
hehehe..
bkn apa kdg2 tu design bj yg x sbrpa x berbaloi2 dgn harganya..
:D

SyaffeQ said...

Nadira :

ade betulnya judak tentng ape yg di perkatakn oleh kamo..

baju mahal x semestinya selesa di pkai..sbgai cntoh,ambo ade mmbeli bju yg harga dia cecah 3 angka,namun ape nasib baju tu skang? simpan dlm almari jer..

jadi,beli yg berpadanan ngan kata hati kta rse nya lgi berbaloi :D

rossoneri said...

no name brand..heheheh

SyaffeQ said...

rossoneri :

errr..yang ni camne Ambo nk buat penilaian ea??

Ambo berjaya di konpius oleh kamo,HAHAHAHAHAHA

helena's said...

saya hantu nicole!