Tuesday, February 9, 2010

Apesal yer...

Share
Apesal sehari dua ni Ambo macam takde mood and modal untuk mengupdate blog Ambo...Ambo biarkan blog ni bersarang mcam tu aje...idea hbis ke Bro?? haduuuhhh haduuuuhh. please help me!!chu chu chu,latacha cha cha..

Projek webpage dh 95% siap..mgkin lpas ni Ambo leh ligat blik nk belogjejalan,Le Le Le Le..kesian kawan2 yg datang jenguk,namun kunjungan mereka tidak pernah berbalas..hah!! kalo datang tu,,rajin2 la sedekah 2,3 klik kt nuff Ambo yer..kecian Ambo..he he he..

huuuurrrrmmmm...skang ngah sebok mendolod lagu korea,cambest jer dorang pnya band ni..lebih2 agi group kpop pompuan,,,huuuuu~~~~,mata Ambo ke kiri ke kanan ke bawah ke atas..fululululu~~agak2 ape yg Ambo buat kalo mata dh camtu..

lagi satu kan..errr...errr...aaa...tu jer kot,ckup la..*blank*chi~~~


8 comments:

Farah Rifhan said...

Biasa la tu. Ada masa xde idea. Saya pun pernah je biarkan blog saya bersarang lama giler gara2 xde idea punyer pasal. Sampailah ada kawan saya tego, "Kak Farah, nape blog Kak Farah xde pape?" Barulah saya sibuk blogging balik sekarang ni. huhuhuhu!

SyaffeQ said...

itula...blog Farah sendri pon sye tak terjah agi ni...sori arr..pasni mmg akan diterjah smapi lebam..nantikan terjahan tersebut k..he he he

syaira said...

demo ore kelate ekk?ore mano?



kummentlaa entry bru kawe....kalau nk klik nuffnang kawe pun boleh,kito samo2 menderma,,klate x dt royalti minyak agi nieh,xdok pitih,wakakakakakkaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hik hik hik.


belog l0lly kamoo wajib masok oke ? agagag :))

aisha wUtevA!! said...

adeh....
sama ah...
xde idea nak taip belog+bersusun kerja nak kena wat... adehhh...

SyaffeQ said...

Syaira:
Ho..Ambo duk klate..alik tanoh meroh..sewaktu la nge Nek Lolly datas tu..ha ha ha

buleh jah,lpas ni kita gi sedekah klik kt blog awk deh..hehe

SyaffeQ said...

Nek :

Hehehe..bisa di atur dong..uda mesti blog kamoo di terjah dgn gemilang n terbilang gitu yaa,,ha ha ha..

blog wajib klik ..he he

SyaffeQ said...

aisha:

itula..letih arr camni..hehe,haishhh!!! xleh camtu,kna rajin n jujur,bru berkat!!:)