Saturday, February 20, 2010

Bike Stunt - Burnout

Share
Teknik burnout ini memerlukan penunggang untuk mengendalikan motosikal mereka supaya tayar belakang motosikal tersebut berpusing ligat tanpa mengerakkan motosikal atau bergerak dalam kelajuan yang rendah. Tujuan aksi burnout adalah untuk mencuba keupayaan enjin mengerakkan tayar belakang sehingga mengeluarkan asap yang tebal,berpunca dari geseran tayar di atas permukaan kasar. Teknik ini sangat mudah untuk dipelajari. Cuma penunggang memerlukan sedikit keberanian serta kecekapan mengagak sebarang kemungkinan yang berlaku.Disini Ambo ingin berkongsi sedikit gambar-gambar contoh aksi burnout

BURNOUT



Aprillia

Double sided burnout

Ladies burnout..ehem..ehem







Ni ada satu video penyejuk mata untuk kawan-kawan melihat bagaimana orang buat burnout

7 comments:

imHepPie said...

org malaya xda wat ke camnih

SyaffeQ said...

ade..klau join kelab2 moto,slalunya ade buat show off sendri berhad jer

saje suka2,tapi x extreme mcm dorng..sayang tayar..

TMUkmkd said...

humm kalau tiba2 moto tu melantun gane? :D

fiD said...

orang mlysia xmampu beb!

pauhputik said...

muto LC bulis wat dop???

kalu bulis ambo nok tera

aku zaty said...

knape ye kat ladies burnout tuh
ade ehem2..
=p

Alimaz-Kembara Terasing said...

ladies burnout ??????