Saturday, February 13, 2010

Home Alone Ep. 1

Share
Sempena cuti CNY ni Ambo terpaksa la duk kat umah sorang diri memandangkan Ahli keluarga yang lain dah pun berangkat balik ke Kelantan pagi tadi. Hari pertama tinggal sorang kat umah ni, tak banyak aktiviti yang Ambo buat,sekadar memasak untuk diri sendiri, kemas bilik, dengar lagu, main game, tengok TV..itu ajela..

Nak keluar jejalan memang takde teman, tambahan plak Ambo memang kurang gemar kluar umah kecuali bersama ngan orang2 yang betul2 Ambo rapat n kenal. Jadi sehari suntuk terperap aje dalam umah.

Aktiviti untuk esok dah pun Ambo plan,jdi esok mgkin Ambo akan jalankan setiap planning Ambo tu dengan baeeekk punyerr..hehehe..

Masa menaip entri ni,perot asyik mengetuk jer suh di isi,petanda Ambo lapar..lapor..leper la peot Ambo kali ni..

*bila bace entri ni rase cam takde arah punya motif,ape motifnyer ea..ntahla..blur blur blur,yg pnting Ambo nak gitaw malam ni Ambo duk sorang kat umah..so terkeluar lah satu perasaan blur yg teramat di wajah Ambo..



8 comments:

fizranier said...

sok nk g mana??huhu

qaseh qist said...

hahaha ada antu la kabutto.. hahaha hehehehe makan budak.. hahaha

SyaffeQ said...

bobo:

esok nak pi jogging n buat sedikit exercise :)

ape prog ko esok?

SyaffeQ said...

intan:

ala Intan, mne ade hntu mkan orng..ni pengaruh filem la ni..HAHAHAHA

rash said...

naper xikut balik kg?

SyaffeQ said...

sbb nk siapkn report utk latihan praktikl n kebetulan xde tiket nk blik..keta pakcik plak da penuh,,

Fadzli said...

dah dok sorang abesla.. hantu cina mai.. g cekik mung.. hahaha.. ala.. g la dating ka.. br la x bosan.. :)

SyaffeQ said...

hantu cina?? hahaha,tu hantu zaman kecik dahulu kala..tepek kertas "STOP" atas kepala tu dh cukup..hehe,

Dating??!! errr...sape nk dating ngan mamat skema camni?bikin malu jer..