Tuesday, January 12, 2010

Hobi baru Ambo

Share
hye hye,,kabare kawan2 sumer!!!

miaaahahahaha,kali ni Ambo nak kongsi hobi baru Ambo bersama kawan sumer..

hobi ni berputik di sebabkn minat Ambo yg sangt mendalam kepada alam modifikasi kereta

selain tu, Ambo turut terpengaruh dengan satu rancangan kt Astro bertajuk Overhaulin channel 734

Ambo mmg berkenan sangat ngan rancangn ni

Ambo takkan terlepas untuk menonton setiap episod baru..

nak tahu lebih lanjut tentang latarbelakang rancangan ni klik di sini atau sini

ok!!! kembali kepada tajuk Ambo kat atas,apa hobi baru Ambo????

he he he he heAdd Image
tengok ek...




































































yaaaa!!!!!itu dia...Ambo kumpul keta mainan!!!

ha ha ha ha ha

pelik kan??

umur dah camni pon masih main keta lagi...miaaahahahaha

buat masa ni bru 5 biji yg berjaya Ambo kumpul

itu sbb Ambo terlalu memilih model2 kreta yg di beli

nak taw sbb ape??

haaaa!!! ini sbb, Ambo sangt teruja dengan model2 old skool

knape?? sbb Ambo jenis sentimental skit..suka bnda2 lama..

tambah2 lagi,overhaulin' slalu gak mengambil kreta2 old skool utk dijadikan projek mereka

skali lagi Ambo terpengaruh..hehehe





11 comments:

Farah Annysa said...

dulu pn ske kumpul kete. kecik2 nice. tp da makin bsr leh plak rs mbzir.

SyaffeQ said...

besela tu..xde maksud "membazir" dalam kamus hidup seseorng tu kalo itu suda jdi hobi dia..

Cik Nurulain said...

mahal tak kereta tu. kalau mahal tak perlu kut. tapi kalau dah minat nak wat cane kan?

gi la cr hobi yg tak kuar duit tp dapat duit....hurm macam jual karpet ke...(apesal jual karpet ek> mcm bangla lak)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oke rr tu.

hobi cenggini. jgn hobi pelik2 dah kannnn? tuutttttttttttttt.


out~ si luth tu gurau je yang :D takda pe2 :))

SyaffeQ said...

Cik Nurulain: Keta tu xde la mahal sngt...sume bwarh RM10,hobi yg buat duit pon da ade..hehe,nk dngar x citer hobi yg buat duit ni???

Miss Lolly:x kan nk buat hobi tuuuuutttt kott...ololololo,anda sngt suka mengkrenak shaye ek..nnti nnti..kta suh cik tebuan sengat mate dia..miaaahahahah,agogoggogo

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

hehehe.
bagos a 2..
kan ade hobi semacam ini..
bukan pelik sgt pn..
pelik sket je..
hahaha.
xpe a.
mane tau satu ari nanti leh pakai kete cam one of those yang anda ada 2..
tapi tu kan sume kete luar negare.
erk..

SyaffeQ said...

kaloo nk make-up keta tu jdi mcm tu rsanya xde mslah..blg jer..cma perlukn kreativiti n fulus shja..hehe

Dak Wan said...

Teman cuma boleh ubah keter beso, keta kecik anak teman dah sambo. Hehehe



New post | Cari Jodoh!

SyaffeQ said...

he he he,xpe keta beso blh buat duit...ada untung..blh buat tambah rezeki..Abg buat keta camne?

.o r k e d. said...

kete antik itu bagus (:

SyaffeQ said...

dat true my frens... Keta lame mmg ade nilai dia tersendri.. =)