Tuesday, January 12, 2010

Terase,Merase,Dirase...

Share
Arini ambo teringin sangat nak mem"post" sesuatu yg baru..sbb,nak ping dalam geng blogger..sejak semenjak dua menjak ni,Ambo makin rajin plak nk menghupdate,,mcm2 plak Ambo buat...add nuffang laa,join itu,join sana,smua kerana Ambo nak tambah kenalan n nak kongsi citer2 menarik Ambo ngan kawan2 yang sudi n setia ikut perkembngan blog Ambo,

Sebenarnya,dah 3 tahun blog Ambo ni bertapak..tapi disebabkn Ambo x tahu camne nak guna blog ni,maka coretan2 disini hanya sekadar berkonsepkan ilmiah..lansung xde bacaan ringan..Ambo mula sedar,jadi Ambo cuba mmbuat satu perubahan!!! yesshhhhhh!!! perubahan yg merupakn evolusi Ambo dlm arena blogger ni semakin rancak dijalankan..ha ha ha,rasa cam karangn yang terpesong,mmg ini yang slalu terjadi pada Ambo masa ambil SPM muda2 dulu..miiahahahaha

Jadi,harap2 kawan2 sumer yg mne ngah baca citer yg ntah pape ni,diharap dpat menahan sebarang gelakan..kerana Ambo sedar yang coretan Ambo pada kali ini mmg ntah pape daaa....aagogogogogogo


4 comments:

Farah Annysa said...

good luck :)

SyaffeQ said...

thanks!!! =)

whisperingmoment said...

hehehe...nak kata pe eh???terpegun tengok muka kambing tu =)

Haris Dot Com said...

kambing hang comey,...

bagi aku sekoq bolee???

nk wat biznessss