Tuesday, January 19, 2010

Kesian Betina Ni...

Share
Salam kawan2 semua...

Ni ade satu citer,hal ni berlaku masa Ambo n member Ambo ngah lunch kat satu kedai

Ambo ada terpandang satu awek yang bajet HOT..

first time nampak,memang Ambo pandang bese2 jer..tapi bila sampai satu tahap,Ambo dah makin meluat..

ape tak nya,gedik dia tu sampai orang sekeliling blh perasan,

buat2 comel la konon...biarlh muka stok cam HULK




atau pon cam yang kat bawah ni







last2 skali,Ambo pun tanyalah member Ambo si Haris ni..

Ambo : Haris ko ade prasan x pompuan yg duk kt meja yg ko duduk tadi..

Haris : Ooo..dia tu,menyampah tol aku,,bajet HOT jer..tpi..(beliau menghentikn perbualan tu..)


Ambo agak terkejut gak ngan apa si Haris tu ckap..terus sama2 gelak..

mane tidaknya,si 'betina' tu memang tahap gedik yg menjelikkan..

Member Ambo si Haris ada beritahu Ambo yang si 'betina' tu mmg prangai dia camtu

bajet HOT,prasan lawo,isap rokok..pakaian plak dah stok cam telanjang

dh rupa mcam 'bitch' plak.

Ambo termenung sekejap sambil pandang ke arah 'betina' tu..

camne lah dunia dia...camne hidup dia..camne dia nk tepuh hari akhirat dia nnti..

Ambo tak mampu nak cakap ape2,cuma mampu tunjuk muka benci jer...

kesimpulan yang Ambo leh buat adalh 'betina' tu mmg HODOH sangt2!!! Ambo benci 'betina' camtu..

Jadi kawan Ambo khasnya kaum Hawa, Ambo tidak bermaksud untuk perkecilkan Kaum Hawa,cuma sekadar berkongsi pandangan Ambo bersama kawan-kawan semua,semoga kita sama2 dapat mengambil iktibar dan dalam masa yang sama kita sama2 mengingatkan.

Bagi pendapat Ambo

Gadis yang cantik adalah gadis yang pandai menjaga diri dan kehormatan mereka..



6 comments:

Haris Dot Com said...

cis...ko trus post kejadian tdi kew???
wakakak benci thap gaban btol ko kan...wakakkaka aku pon nk wat story tntang bitch to laa wkakaka

SyaffeQ said...

ha ha ha,wei ko buat la citer bitch tu versi ko sndri,jgn tiru versi aku..akunyer PARENTAL ADVISORY nyer..hahahaha DAMN

deep purple inside said...

hahaha..sguh sadis kisag ini bitch..bkpola dio buley jd g2..hak2..

SyaffeQ said...

tok tahu la..kurang didikan atau kurang kasih sayang..kurang akal..kurang kesedaran...

sbb tu la jdi camtu...

kesiann...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly pun HAWT gak ni .

s0 sila membenciQuh. auuum.

SyaffeQ said...

xnk benci lolly coz Lolly x buat slah pape pon..

Lolly HOt cre len,'betina' tu plak HOT cre len..xleh smekn k

Lolly juruh n sopan,so keep it in mind

La La La..Lolly Pop Pop.. :)